Lange Frans zingt lied over dorp Zuidwolde

Foto: Facebook

Zuidwolde – Het mp3’tje van het muzieknummer ging deze week al even viral via onder andere WhatsApp, nu hebben de Leo’s uit Zuidwolde de link ook maar online gezet: het dorpsnummer over Zuidwolde, ingezongen door niemand minder dan Lange Frans.

Het moest eigenlijk een verrassing blijven voor de Playbackshow tijdens het Volksfeest van Zuidwolde. Die show staat gepland op vrijdag 31 augustus, maar alles lekt tegenwoordig gewoon uit via social media. het nummer, dat te vinden is opĀ https://www.facebook.com/irma.wagenvoort.5/videos/2075342702528395/ , heeft inmiddels immens veel positieve reacties ontlokt in binnen- en buitenland. Mensen die al jaren niet meer in Zuidwolde wonen, zijn diep onder de indruk, krijgen kippenvel en spreken van herkenbare tekst.

Team De Leo’s

De Leo’s is een team dat meedoet aan de zeskamp in Zuidwolde en dus ook aan de playbackshow. De teamleden schreven de tekst helemaal zelf, waarbij ze een root aantal aspecten van het dorp Zuidwolde op intrigerende wijze voorbij laten komen. Ze gaan het ongetwijfeld op de playbackshow met de hele groep eens goed laten oren, waarbij het publiek dan vooral benieuwd zal zijn naar de act die de Leo’s erbij verzinnen. Die is in ieder geval nog niet uitgelekt. De opname van het nummer is mede mogelijk gemaakt door Jan Schoemaker. De playbackshow op 31 augustus begint om 20.00 uur, er is nu nog meer reden om daar eens te gaan luisteren en kijken.

Reacties