Pluk de dag met verfrissende wandeling in Reestdal

Pluk de dag met yoga.
Foto: Olga de Lange

De Stapel – Begin de zomerwarmte op zondag 12 augustus met een verfrissende ochtendwandeling in het prachtige Reestdal. ‘Pluk de dag!’, onder leiding van yogadocent Marijke en wildplukster Olga, wordt in samenwerking met Het Drentse Landschap georganiseerd.

De wandeling met yoga en informatie over eetbare bloemen en planten start om 7.00 uur bij het Informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk. Bij terugkomst rond 9.00 uur staat een heerlijk ontbijt klaar. Ervaring met yoga is niet nodig. Aanmelden is verplicht via www.drentslandschap.nl.

Samen aan de yoga.

 Verfrissend

Juist met de aanhoudende hitte is het heerlijk verfrissend om ’s morgens vroeg de dag te beginnen in de natuur. Met de warmte is het gezond om in beweging te blijven in plaats van te ‘hangen’. Beleef tijdens de yogaoefeningen de vredige atmosfeer in de vroege ochtend. Geniet van de stilte, hoor de vogels en spot reeën. En ontdek dat de natuur ons nog veel meer te bieden heeft: ondanks de droogte zijn er nog steeds eetbare planten, bessen e.d. vinden. Stel je open en puk de dag!

En dan samen ontbijten.

Na de wandeling staat buiten bij het informatiecentrum een lekker ontbijt met broodjes, yoghurt, fruit en wildplukgerechtjes klaar. We zetten er thee bij van onze eigen wildpluk.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.drentslandschap.nl onder activiteiten.

Reacties