Zwembad in de Wijk haalt 30.000ste bezoeker binnen

De 30.00ste bezoeker voor zwembad De Slenken.
Foto: De Slenken

De Wijk – Zwembad De Slenken heeft vandaag de 30.000ste bezoeker al mogen verwelkomen. Harmke van Stroe en haar kinderen Manon en Noah krijgen in 2019 hun zwemabonnement cadeau.

Het is een goed jaar voor zwembad De Slenken. Dat komt natuurlijk door het mooie weer en ook omdat het bad veel te bieden heeft om er een lekker dagje uit van te maken. Daar komt deze week de grote glijbaan ook nog weer bij.

In de zomervakantie staan verschillende leuke activiteiten op het programma, die zijn te vinden op  www.zwembaddeslenken.nl. Zondag was het zelfs mogelijk dat zwemmers zich konden laten masseren. Monique Platel bood tegen een zacht prijsje een lekkere kennismakingsmassage aan.

Nieuwe coating

Het zwembad ligt er mooi bij. De baden zijn in het voorjaar voorzien van een nieuwe coating en er zijn nieuwe kleedhokjes geplaatst, waar veel mensen met plezier gebruik van maken. Na het zwemseizoen keert de rust zeker niet terug bij het zwembad: dan krijgen de entree en de kiosk een metamorfose zodat in 2019 het bad er nóg aantrekkelijker bij ligt.

Reacties