Lange rij wachtenden voor aanbiedingen nieuwe Aldi

Lange rij bij de opening van de Aldi Zuidwolde.
Foto:

Zuidwolde – Er stond vanmorgen al ver voor acht uur een lange rij belangstellenden voor de nieuwe Aldi in Zuidwolde. Ze wilden ruim op tijd zijn voor de openingsaanbiedingen. De eerste 400 klanten kregen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs.

Op kraskaarten stonden prijzen als PC’s, camera’s of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer konden krijgen, was er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Opening Aldi Zuidwolde.

De opening van de Aldi werd verricht door wethouder Jan ten Kate, die man die over de lokale en regionale economie gaat en ook over bouwprojecten. Ten Kate was erg in zijn nopjes met de nieuwe Aldi, omdat het nu samen met de Jumbo van Koen Termeulen in het naastgelegen eerste deel van de Sukerbarg een trekpleister van jewelste is voor Zuidwolde. Vele inwoners van met name de wijk Erflanden in Hoogeveen komen af op de gunstige winkelomstandigheden in Zuidwolde. Termeulen feliciteerde de Aldi via een advertentie in de plaatselijke krant met de opening van de nieuwbouw en deed er en passant een mooie aanbieding voor de eigen klanten bij.

Autowasstraat

Een ondernemer die ook van de nieuwbouw profiteert, is garagehouder Wemmenhove. Met de nieuwe parkeerplaatsen achter de winkels, is de autowasstraat van Rutger Wemmenhove nog makkelijker te bereiken. ‘Mensen gaan winkelen en kunnen heel makkelijk direct hun auto een wasbeurt geven’, is de filosofie van Wemmenhove.

Jan ten Kate spreekt de aanwezigen toe.

 

Reacties