Nieuwe Aldi in Zuidwolde vrijdag open

Hoge omzetten supermarkten.
Hoge omzetten supermarkten.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Wethouder Jan ten Kate opent vrijdagochtend om acht uur de nieuwe Aldi-vestiging aan de Wethouder Klunderstraat. Dat gebeurt op feestelijke wijze, samen met filiaalleider Gerard Sewüster.

De opening wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.
De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als PC’s, camera’s of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Enthousiast

Filiaalleider Gerard Sewüster is enthousiast. ‘Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden.’ Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Dit pand is een zeer energiezuinig pand. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED en papier en folie worden 100% gerecycled. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Zuidwolde.’ Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke, verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis lekkere hapjes kunnen proeven.
De nieuwe winkel aan de Wethouder Klunderstraat 18 in Zuidwolde beschikt over genoeg gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met van 08.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen