Drone-foto Smaakmakersfestival de mooiste

De winnende foto.
De winnende foto.
Foto: Ronald Verhoog

Zuidwolde – De gemeente De Wolden bestaat 20 jaar. Om dit te vieren is een fotowedstrijd georganiseerd en daarop zijn bijna 70 foto’s ingestuurd. “Een geweldig aantal”, volgens burgemeester Roger de Groot. Hij is vooral te spreken over de kwaliteit van de foto’s. “Bij het bekijken van alle inzendingen dacht ik vaak: zo mooi is De Wolden inderdaad!” Een foto van het Smaakmakersfestival werd als mooiste bestempeld.

Uit alle inzendingen is een selectie van ruim 20 foto’s gemaakt voor een tentoonstelling in het gemeentehuis. Roger de Groot: “Dit mag je als inwoner van De Wolden niet missen. Onze mooie gemeente is op allerlei manieren in beeld gebracht.”

Winnaars

Gisteren zijn de prijswinnaars bekend gemaakt. “We hebben drie winnaars die zich hebben gericht op het thema van de wedstrijd: actief en betrokken. Veel foto’s pasten minder bij het thema. Daar zitten echter ook prachtige plaatjes tussen en daarom hebben twee daarvan ook een prijs ontvangen,” aldus de burgemeester.

Er was een speciale oproep voor verenigingen en ondernemers. De winnaar daarvan krijgt de kans op extra reclame om bijvoorbeeld leden te werven. Dit is geworden: de korfbalvereniging KIA uit Koekange.

Ook een prijs voor KIA.

De foto’s zijn de hele zomer te bewonderen in het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden.

Reacties

Cookieinstellingen