RegioBank Drentse Fiets4Daagse verzorgt mega ontbijt

Het ontbijt van vorig jaar.
Foto: Fiets4Daagse

Meppel – Om de deelnemers extra te verwennen en het gastvrije Drenthe te laten beleven, wordt op woensdag 25 juli het Grootste, Gratis en Gastvrije ontbijt van Nederland gehouden. Alle acht startplaatsen van RegioBank Drentse Fiets4Daagse hebben de handen ineengeslagen om dwars door Drenthe een heerlijk ontbijt te serveren.

Het is een uniek gebeuren, wat nog nooit eerder gedaan is en door de gulle bijdragen van regionale leveranciers en de sponsoren belooft het een waar feest te worden.

Vakantieweek

RegioBank Drentse Fiets4Daagse heeft grote regionale impact tijdens de eerste noordelijke vakantieweek. Drenthe kleurt rood, de verblijfsaccommodaties zijn goed gevuld evenals de terrassen. Om ervoor te zorgen dat een ieder het goed heeft in deze week, wordt er verantwoorde Fairtrade koffie en hagelslag geserveerd. Dit met verse broodjes, heerlijk beleg en een eitje, zorgen voor een goede start van de 2e vierdaagse dag. Aanschuiven kan om 8.00 uur, het ontbijt start om 8.15 uur na een moment stilte.

Inschrijfbewijs

Wie mee wil ontbijten, kan zich nu nog voordelig inschrijven via de website www.fiets4daagse.nl/inschrijven. Voor het ontbijt hoef je je niet apart aan te melden. Je inschrijfbewijs geeft recht op gratis deelname aan dit ontbijt. Geen mogelijkheid om vier dagen mee te fietsen? 1, 2 of 3 dagen meedoen is ook mogelijk. Voor meer informatie over aanmelden, tarieven en het programma ga naar www.fiets4daagse.nl.

Reacties