Vogelpop staat klaar voor spetterende elfde editie

Ansen – Op dit moment wordt hard gewerkt aan de laatste podia, attracties en bars voor een nieuwe editie van Vogelpop op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli. Het befaamde do-it-yourself festival in Ansen heeft wederom een boordevol programma. Op het vertrouwde festivalterrein aan deBroekdijk 6 in Ansen kunnen de bezoekers genieten van een gevarieerd muziekaanbod en tal van andere activiteiten. De festivalcamping opent op vrijdag om 17.00 uur. Een uur later barst het tweedaagse festival los.

Vogelpop is een inmiddels begrip in de regio en ver daarbuiten. Tientallen vrijwilligers creëren samen met bands, diskjockeys, kunstenaars, skaters en bezoekers elk jaar een festival dat zijn gelijke niet kent. Naast muziek wordt er gezorgd voor onder meer een skatebaan, zelfgebouwde attracties en kindervermaak. Eten en drinken kan bij diverse foodtrucks en meerdere bars. Zoals gebruikelijk geeft het toegangsbewijs van Vogelpop ook recht op een plekje op de festivalcamping.

Programma 

Vrijdagavond bestaat het programma uit Silly, Doos-O-Rama, Black Dynamite, Hugo Drax & Von Hammerstein, Amber & Saxo, Thomas & The Arams, Eddie & Humprey en de Grote Mr. Skolnick Stoelendansshow. Zaterdag om 12.00 uur begint het programma traditioneel met de vrolijk absurdistische show van Banzai Mattekloppers. Daarna kan het publiek op diverse podia genieten van Yazan, Ruud Fieten Band, Jesco, Krontjong Devils, Mr Pigeons, Tora Bora, Rude Radiation, Shht, BFAKE, Potential Criminal, Dead Cat Stimpy, Beach Coma, Fake News, Combo Koedijk, Wet Boys, Burst, Vopo’s, JC Thomaz and the Missing Slippers, Chuck XVX, Kidd Nebula, Buruk, Dynamo Irie, Henning, Polar, Null Wave, Ian Roe, Moonshine, Daan & Richard, De Tegenpartij, Zanger Robin, Het Team Boskoop Podium en een boordevol randprogramma met onder meer circus, poëzie en een kookshow!

Tickets voor Vogelpop zijn te koop via www.vogelpop.nl en bij Café Clouso in Meppel. Tickets in de voorverkoop kosten € 27,50,-, aan de deur betaal je € 30,-.

Vogelpop 11 wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente De Wolden, Muziekcafé Clouso, Severe Boardgear, Binie Visual Communication, Pomsy en 138 Tour & Event Support. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina facebook.com/vogelpop.

Reacties