Fort viert kerstfeest in de zomer

Fort – Het was afgelopen al kerstfeest in Fort. Het Fortiger feest stond bol van kerstbomen, kerstmannen en sneeuwvlokken. Hilarische activiteiten en een grote opkomst.

‘Christmas in the summer, Just like the Aussies’ was het thema dat bedacht mocht worden door de makers van de mooiste boog in 2017. Dat was ‘t Holweg. Een thema ook dat prachtig uitpakte met zomerse temperaturen op een zanderig terrein.

Vrijdagmiddagborrel

Vrijdag was er eerst een vrijdagmiddagborrel om alvast in de stemming te komen. Zaterdagmiddag stonden er allemaal activiteiten voor kinderen gepland, alles in kerstsfeer. De winnaar van de mooiste boog werd dit jaar het Jaagpad. Na het optuigen van de kerstboom en het uitdelen van prijzen volgde een zwoele feestavond met de Daltons Showband.

Zondagmiddag stonden tien ploegen klaar voor de zeskamp. Tegenvaller was dat vlak voor het begin van het derde spel de stroom uitviel. De opblaasbare stormbaan en de sjoelbaan zakten als puddingen ineen. Het bleek te maken te hebben met het schuimkanon, de organisatie herstelde de stroomvoorziening vlot.

Lachwekkend

Die levende sjoelbaan was het meest spectaculaire en lachwekkende spel, omdat de deelnemers met een luchtband dwars door de dikke laag schuim in een vak van de sjoelbaan moesten glijden.

Reacties