Verenigingsdag bij vv Ruinen met veiling

Foto:

Ruinen – Voetbalvereniging Ruinen houdt op zaterdag 23 juni een Verenigingsdag met allerlei activiteiten en festiviteiten op en rond sportpark ‘De Baete’. De dag, met onder meer een grote veiling, is opgezet door de vereniging om geld in te zamelen voor het opknappen van het sportpark.

Voorzitter Bert Mulder: “Iedereen uit Ruinen en omstreken is welkom op deze Verenigingsdag. We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen om ons sportpark op te kunnen knappen”. Het geld wordt besteed aan een nieuwe omheining, nieuwe bestrating om het veld, de kleedkamers en kantine. Deze werkzaamheden gaat de vereniging zelf, en met hulp van leden uitvoeren.

De festiviteiten beginnen voor de jeugd al op vrijdag 22 juni. Jeugd van 10 tot en met 15 jaar is dan van harte welkom op de Teenage Party met DJ Arnout van 20.00 uur tot 23.00 uur in de feesttent. Op zaterdag 23 juni beginnen de activiteiten om 15.00 uur op het sportpark van VV Ruinen. Kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop om geld in te zamelen voor de club, er is een voetbaltoernooi voor ondernemers en bezoekers en leden kunnen meedoen aan ‘Schijt je Rijk’.

Veiling

Om 19.00 uur is er een spectaculaire veiling in de feesttent op het terrein. Hiervoor zijn diverse ‘kavels’ ingebracht: van een luchtballonvaart voor twee personen tot kaartjes voor een wedstrijd van Borussia Dortmund en een steigerhouten tafel. Kaarten voor de veiling zijn in de voorverkoop en op zaterdag 23 juni bij de kassa van de feesttent te verkrijgen. Onder leiding van een professionele veilingmeester komen alle kavels aan bod en kunnen bezoekers bieden.

Benieuwd naar de kavels voor de veiling? Op vrijdagavond 22 juni (van 19.00 uur tot 21.30 uur) en zaterdag 23 juni (10.00 uur tot 12.00 uur en 14.00 uur tot 16.00 uur) kun je in de gymzaal bij het sportgebouw aan de Wolvenweg alvast bekijken welke kavels worden ingebracht. Een overzicht van alle kavels is ook te vinden op de website van VV Ruinen.

De Wethouders

De band ‘De Wethouders’ uit Zuidwolde zorgt samen met DJ Gert vanaf 21.30 uur voor een feestelijke afsluiting. Kaarten hiervoor zijn in de voorverkoop en op zaterdag 23 juni vanaf 15.00 uur verkrijgbaar bij de feesttent.

 

Het volledige programma van de Verenigingsdag is te vinden op Facebook VV Ruinen en de website www.vvruinen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen