Iedereen kan een kei worden in rekenen

Foto: Marius Klein

Echten – Het succesvolle Foutloos Rekenen is recent een samenwerking aangegaan met Maram-onderwijs in Echten. Afgelopen zondag juni kreeg de eerste groep kinderen hier in het noorden, hun diploma feestelijk uitgereikt door Anneke van Proosdij.

Zij heeft deze kinderen in 12 weken de gehele basisschoolstof rekenen bijgebracht. Dat is wel even bikkelen voor de kinderen, maar het resultaat telt. ‘Geweldig trots zijn ook wij op de resultaten die zij hebben behaald. Foutloos Rekenen gaat voor betere kwaliteit in het rekenonderwijs. Automatiseren is hierbij van groot belang. Het is dan ook geen bijles maar een volwaardige rekencursus waarvan kinderen hun leven lang profijt zullen hebben. Door de kleine groepen (maximaal 4 kinderen) krijgen kinderen volop individuele aandacht’, aldus Marius Klein van Foutloos Rekenen.

Lesmethode

Het is een bewezen lesmethode waarbij ook zeven dagen per week online huiswerkbegeleiding wordt gegeven, inclusief Citotraining. Ook voor aankomend schooljaar zijn er weer volop mogelijkheden voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8.

Meer informatie: www.foutloosrekenen.nl. De leslocatie voor Noord-Nederland is: Oshaarseweg 32, Echten.

 

Reacties