Goede voornemens? Nieuw leefstijl-programma bij Fitnesscentrum Schreuder!

Foto:

Herkenbaar: na de feestdagen zijn we zelf wat dikker maar is onze portemonnee juist wat dunner geworden. Fitnesscentrum Schreuder, bekend van hun succesvolle deelnemers aan De Afvalrace in 2016, heeft daar iets op bedacht: een veelomvattend leefstijlprogramma met vijf maanden workout en coaching voor maar 180 euro.

Onderzoeken wijzen uit:  de route naar een fit en gezond lichaam loopt via het aanpassen van je leefstijl, legt Reinier Schreuder uit, “Strenge diëten veroorzaken het beruchte jojo-effect en niet iedereen heeft een lichaam dat geschikt is voor topsport.” Begeleiding is volgens hem het codewoord. Professionele begeleiding naar een fit en gezond lichaam.

Fit & Fun Lifestyle

Het nieuwe leefstijl-programma van Fitness-centrum Schreuder in Ruinen begint met een aantal startmetingen waarbij de deelnemers meteen hun doelen kunnen bepalen, bijvoorbeeld hoeveel kilo je wilt afvallen. Dan volgen 2 maanden indoortraining met een eigen, persoonlijke trainer.  Vervolgens 1 maand intensieve outdoor wandeltraining. Er wordt gewandeld in de omgeving van Ruinen waarbij de deelnemers ervaren dat wandelen een echte sport en zeker “fun” is!

Na deze drie maanden volgen nog twee maanden met afwisselend indoor- en outdoor-training. “Wij zijn niet alleen maar gefocust op dat afvallen”, legt Reinier uit. “Wij helpen de mensen om hun leefstijl op een eenvoudige en verantwoorde manier aan te passen. Dat daarbij de kilo’s ook als sneeuw voor de zon verdwijnen, is een prettige bijkomstigheid.” Tijdens de trainingsperiode vinden bijeenkomsten plaats met een natuurvoedingsdeskundige, met een lifestyle-coach en worden er ademhalings- en ontspanningsoefeningen aangeleerd. Elke 4 weken vinden metingen en een coaching-gesprek plaats.

De kosten voor het volgen van dit programma heeft Fitness-centrum Schreuder in Ruinen bewust laag gehouden zodat het programma voor iedereen toegankelijk is. Deze vijf maanden training en coaching kosten 180 euro.

Het programma start op 16 januari 2017, opgeven kan  nog tot 11 januari bij Fitness-centrum Schreuder 0522-472045. Een uitgelezen kans om het jaar goed te beginnen: Fit & Fun Lifestyle!

Reacties