Winnaars Tweak-prijs bij eerste aansluitingen glasvezel

Foto: F.vanLint

De familie Kamstra aan de Esdoorn in Koekange boft deze kerst wel heel erg: ze worden als één van de eersten aangesloten op het netwerk van Glasvezel De Wolden en ze hebben ook nog eens een prijs gewonnen van provider Tweak die  bestaat uit een gratis jaarabonnement met 1000 Mbit-internet en Sparql-televisie!

Donderdagmiddag kwam de directeur van Tweak , Gerrit de Munck, met zijn vrouw speciaal voor de uitreiking van deze prijs naar Koekange.  “Wij vinden het echt heel bijzonder dat een bewonersinitiatief een netwerk van zo’n hoge kwaliteit heeft weten te realiseren. Fantastisch!”

 

  

De familie was zichtbaar blij met deze mooie prijs en vertelde echt met smart op de aansluiting gewacht te hebben. De snelheidstest na aansluiting overtreft alle verwachtingen en als ook de televisieaansluiting werkt en als test even een natuurfilm wordt aangezet, kunnen ze hun ogen bijna niet geloven. “Het lijkt wel of we een nieuwe televisie hebben, wat een schitterend beeld is dit!”

Glasvezel De Wolden-directeur Gerhard Kippers benadrukt dat  het nog voor de kerst realiseren van aansluitingen alleen mogelijk was dankzij de gezamenlijke inspanningen van alle betrokkenen. “Iedereen heeft hier ontzettend hard aan gewerkt, fantastisch dat we hier samen staan met deze blije mensen, daar doen we het voor.”

Glasvezel De Wolden is momenteel op verschillende fronten actief, vertelt Kippers. “In Koekange leggen we momenteel aan, in Ruinerwold wordt nog geschouwd en ook al aangelegd en na nieuwjaar beginnen we met de informatieavonden in Ruinen, want dat is het volgende gebied dat aangelegd gaat worden.”

 

 

Reacties