Just Fun treedt op met Pia Douwes

Foto: Just Fun

Op zondag 18 december treedt musicalster Pia Douwes op in theater De Tamboer in Hoogeveen met de show A midwinters tale. Tijdens deze show zal zij worden begeleid door popkoor Just Fun uit Zuidwolde.

Voorzitter Henny van Goor van Just Fun: “Toen we de aanvraag om hieraan mee te doen kregen, moesten we daar wel even over nadenken. We zijn namelijk druk met de voorbereiding van ons jubileumconcert in mei 2017. Maar we besloten al snel het te doen, want het is een fantastische uitdaging om met zo’n musicalgrootheid te mogen zingen.”

Voor Just Fun betekent het wel dat er extra nummers ingestudeerd moeten worden. “Dat doen we onder leiding van onze eigen dirigent, maar omdat het uiteindelijk tot een goede samenwerking moet leiden, komt de dirigent van de show, Max Smeets, zaterdag 3 december naar Zuidwolde om samen met het koor te repeteren.”

A Midwinter’s Tale is een ode aan de winterperiode. De tijd van knetterende haardvuren, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Met haar prachtige stem zal Pia de theaterzaal vullen met warmte en gezelligheid en bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld zingen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij theater De Tamboer.

Voor een voorproefje van Just Fun kunt u terecht op YouTube!

 

 

Reacties