9 december bijeenkomst Bruisend ZP De Wolden

Foto: M.Sins

Bruisend ZP De Wolden wil zelfstandige ondernemers uit de gemeente De Wolden met elkaar in verbinding brengen.

Het doel is om samen te werken met de ondernemingsverenigingen, wat moet leiden tot een sterkere lokale economie. Volgens Bruisend ZP De Wolden komt kennis over allerlei vakgebieden bij elkaar als zelfstandige ondernemers elkaar beter leren kennen. Zo ontstaan mogelijkheden om samen te werken en elkaar te versterken.

Het initiatief is voortgekomen uit een project van de gemeente De Wolden en de Rabobank. Daarnaast is het opgepakt door een aantal ondernemers (Saskia Brouwers, Rigina Zuidema, Margriet Steenbergen en Mattheu Sins) en is er besloten om een eigen netwerk op te richten.

15268026_2139755986250109_6564364920262983707_n

Bruisend ZP De Wolden houdt 9 december een bijeenkomst voor alle zp’ers en zzp’ers. De entree is € 15,-. Door gebruik te maken van een voorinschrijving kan men kosteloos deelnemen. Aanmelden kan tot 2 december, door een mail te sturen naar [email protected]. De bijeenkomst is toegankelijk voor maximaal 300 mensen.

De bijeenkomst begint om 18.30 uur (inloop). Het inhoudelijke programma start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Daarna kan men nog informeel van gedachten wisselen.

Waar staat Bruisend ZP De Wolden voor?

Bruisend ZP De Wolden wil ondernemers binnen de gemeente stimuleren elkaar beter te leren kennen. Door te ervaren welke kennis en expertise de eigen regio te bieden heeft, zal men daar veel eerder gebruik van maken. Volgens Bruisend ZP De Wolden heeft lokaal ondernemen de toekomst. Bruisend ZP wil de micro-economie in de gemeente De Wolden stimuleren door gebruik te maken van de kennis, kwaliteit en kunde die in de diverse dorpen en kernen aanwezig is. Daarnaast wordt ook een klankbord aan andere ondernemers en de gemeente geboden door elkaar beter te leren kennen, elkaar aan te vullen en samen te werken. Bruisend ZP De Wolden wil de belangen van de zelfstandig ondernemer In De Wolden behartigen.

Reacties