Loon-& Grondverzetbedijf Koonstra B.V. nieuwe sponsor ZZVV!

Foto: ZZVV

Op zaterdag 15 oktober kon ZZVV een nieuwe sponsor begroeten. Loon- & Grondverzetbedrijf Koonstra B.V. prijkt sinds deze week prominent op een doek achter het doel aan de parkeerplaatszijde.

Uiteraard was eigenaar Harry Koonstra zelf aanwezig om deze gebeurtenis luister bij te zetten. Na afloop van de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen sportclub Lutten wilde hij wel even uitleggen waarom hij sponsor is geworden.

loonbedrijf-koonstra

Hoe is het cntact met ZZVV ontstaan?

Sinds de bedrijfsbeëindiging van Klooster & Dekker hebben wij onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid naar deze regio. Via Henk Vrielink, oer-ZZVV’er en iemand die ik al jaren ken, kwam alles in een stroomversnelling met dit prachtige doek als resultaat.

Wat doet jullie bedrijf precies?

Koonstra B.V. is opgericht in 1962 en is een regionaal agrarisch loon-& grondverzetbedrijf in de breedste zin van het woord. Ons bedrijf is gericht op duurzaamheid, kwaliteit en vertrouwen voor de lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in agrarisch loon, grond- en cultuurtechnische werken voor particulieren en bedrijven. Het ‘ontzorgen’ van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

dscf5617-medium

Wil je verder nog iets kwijt?

 Ik kom zelf niet uit een familie met een voetbalachtergrond maar was erg onder de indruk van het prachtige kunstgrasveld en de professionele aankleding van jullie sportpark. Ook voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Lutten was het in het clubhuis erg gezellig. Volle bak en een zeer gezellige sfeer. Kortom een samenwerking die ik de komende jaren plezier en vertrouwen tegemoet zie.

koonstra-maps

Reacties