Weer nieuwe “Verhalen rond de Kachel” in Koekange

Verhalen rond de kachel.
Foto: pixabay

Op 28 oktober a.s. begint het seizoen weer voor Verhalen rond de Kachel in Koekange.

kachel

Deze eerste avond ontvangen is dat met Rob Boudestein, met light versie poëzie, Marja West met verhalen en Judith Kamminga met mooie liedjes! Techniek in handen van Rob Zandgrond. Presentatie Ria Westerhuis.

Reserveren : tel. 0522-451771 Fam.Bout, huize Welgelegen. Aanvang 20.00uur. inloop 19.30. entree 12,50 euro inclusief koffie en home-made koek.

ROB BOUDESTEIN Werd geboren in Den-Haag, waar hij ook zijn jeugd doorbracht. Rob woont nu in Hollandscheveld. Schrijft gedichten en verhalen in het Nederlands Treedt regelmatig naar buiten met lichtvoetige poëzie. Soms individueel, vaak samen met de dichters van het Light Verse Collectief. Publiceert in verschillende tijdschriften.
MARJA WEST In april 2015 debuteerde Marja West met Uitgeteld, een verrassende literaire thriller over een vrouw die langzaam de controle over haar leven verliest. Op 7 april 2016 verscheen haar laatste roman Echte barkeepers heten Henk, een ‘coming of middle-age’.
JUDITH KAMMINGA Judith Kamminga studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en een jaar aan de Academie voor Kleinkunst te Amsterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in muziektheater/cabaret en popmuziek. Zij heeft onder andere les gehad van Gerrie van der Klei. Judith heeft meegewerkt aan verschillende theaterproducties.

Reacties