Vrijwilligersmarkt in Ruinerwold     

Foto: pixabay

woensdag 12 oktober is er een vrijwilligersmarkt van 19.00- 21.00 uur in De Buddingehof te Ruinerwold.

Een markt waar organisaties en potentiële vrijwilligers kennis met elkaar kunnen maken. Een twintigtal organisaties presenteren zich deze avond en zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich deze avond ook direct inschrijven voor een vacature of een vervolgafspraak maken om eens nader kennis te maken met een organisatie. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is aanwezig om vragen te beantwoorden zoals; hoe zit het met vrijwilligersvergoedingen,  ben je verzekerd tijdens vrijwilligerswerk.

Tijdens deze avond zorgt  Popkoor The Spotlights uit Ruinerwold voor de muzikale omlijsting. Ook wordt er een korte workshop gegeven: tijdens  het ‘Passiespel’ kan in een paar minuten worden ontdekt  welk vrijwilligerswerk het best bij iemand past.

Wilt u zich als organisatie presenteren deze avond? Er is nog plek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van maandag t/m donderdag via tel. 0528 – 378686 of per mail [email protected]  Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Reacties