Modellenbureau Naomi Jonker timmert aan de weg

Foto: Naomi Jonker

Vijf jaar geleden begon ze als fotograaf en nu heeft ze haar eigen modellenbureau: Naomi Jonker geeft leiding aan het  eerste modellenbureau in het noordoosten van het land

naomizelf2

“Ik ben begonnen 5 jaar terug als fotograaf voor mijzelf”, vertelt Naomi. “In die tijd heb ik zoveel geleerd! Ik werkte voor grote modellenbureau’s, was modelscout voor verschillende bureau’s in Nederland en op verschillende modellen-events. Ik hield van dit werk en vooral met de combinatie dat ik ook zelf kon fotograferen. Ik kreeg zo natuurlijk een heel groot netwerk binnen de business en kort geleden dacht ik bij mezelf: waarom ga ik dit zelf niet doen,  waarom begin ik niet een eigen bureau?” legt Naomi uit.  “Voor modellenwerk moet je altijd naar het westen. Alle grote bureau’s zijn in Amsterdam. Ik wilde daar verandering in aanbrengen.” Zodoende is onlangs NJ Model Management opgerich, het eerste modellenbureau in het noordoosten van Nederland. NJ Model Management is een bureau voor vrouwelijke modellen, verklaart Naomi. “Door mijn ervaringen kan ik elk meisje persoonlijk naar de top begeleiden.”

naomizelf

Naomi Jonker scout en ontdekt de meiden zelf en helpt ze bij hun ontwikkeling om als model aan te slag te gaan. Hierna worden ze voorgesteld aan de internationale bureau’s om ook hun internationale carrière te beginnen. NJ Model Management bied persoonlijke begeleiding en advies voor jonge modellen en hun ouders. Zo is er ten alle tijden iemand die informeert, helpt en begeleidt.

Naomi leidt in De Wolden dus een exclusief modellenbureau met kantoor en fotostudio. Naast deze vestiging word er ook gewerkt vanuit Amsterdam en Arnhem. Zo is het mogelijk om begeleiding te bieden door heel Nederland.

naomi2

Het agentschap is opgericht begin 2016 en biedt momenteel modellen aan voor een nationale en internationale markt wat inhoudt dat er samengewerkt wordt met bureaus in Duitsland, Milaan, Barcelona, London en Parijs.

naomi1

 

 

 

//

Reacties