Zwembad Ruinen sluit seizoen op 3 september af

Open Huis zwembad Ruinen.
Foto: zwembad ruinen

Op zaterdag 3 september sluit Zwembad Ruinen het zwemseizoen 2016 af met verschillende sportieve activiteiten voor jong en oud.

zwembad Ruinen

Triatlon

Voor het eerst wordt er dit jaar in samenwerking met WTC Ruinen een heuse triatlon georganiseerd, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De afstanden zijn aangepast aan de drie leeftijdscategorieën die kunnen deelnemen: 6 t/m 9 jaar (75 meter zwemmen, 2,5 kilometer fietsen, 500 meter hardlopen); 10 t/m 13 jaar (150 meter zwemmen, 5 kilometer fietsen, 1000 meter hardlopen); ouder dan 13 jaar (500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen, 5 kilometer hardlopen). De triatlon start om 13.30 uur. De kosten voor deelname zijn € 3,50. Inschrijving is verplicht en kan via [email protected]

zwembad ruinen 2
Stuiverduiken

Een goede traditie in het zwembad is het stuiverduiken voor leerlingen van de basisschool. Tussen 15.30 uur en 16.00 uur kunnen zij hun duikvaardigheden laten zien in het diepe bad. Deelname aan stuiverduiken is gratis, excl. entreekosten.
Zwemmen voor baas en hond

baashondzwemennen  Met deze diervriendelijke eindklapper wordt het seizoen daadwerkelijk afgesloten. Van 16.00 uur tot 17.00 uur kan iedere zwemliefhebber samen met zijn of haar hond een verfrissende duik nemen in het ondiepe bad. Deelname op eigen verantwoordelijkheid. Zwemmen voor baas en hond is gratis, excl. entreekosten.
Meer informatie over alle activiteiten op 3 september: www.zwembadruinen.nl of www.facebook.com/ZwembadRuinen

Reacties