Optreden fietsend ensemble PEP! op Naoberhoeve

Foto: PEP

Wie denkt aan Nederland, denkt aan tulpen, molens en fietsen. Om dit oer-Hollandse fenomeen te vieren gaan de jonge (semi-)professionele musici van ensemble PEP! van 22 tot 28 augustus per fiets op tournee door Drenthe.

Op woensdag 24 augustus stappen ze af voor een zomers concert op zorgboerderij de Naoberhoeve. In de bezetting van vier strijkers en vijf blazers zal PEP! allerlei soorten muziek ten gehore brengen. Van klassiek tot klezmer en van jazz tot een speciaal voor deze tournee gecomponeerde medley met liedjes over de fiets.

Iedereen is om 13.00 uur welkom het concert bij te wonen. Bij mooi weer in de boomgaard, bij regen in de koeienstal. De toegang is gratis, na afloop gaat de pet rond. Tevens is het voor bezoekers mogelijk een rondleiding over het erf te krijgen.

Over de Naoberhoeve

De Naoberhoeve is een gemengd landbouw-zorgbedrijf met vee, tuinbouw, een zuivelmakerij en biologische boerderijwinkel. We bieden dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.

De Naoberhoeve ligt aan de Pesserweg 4 in Echten (fietsroute Commissaris Cramerpad). Kijk voor meer informatie op www.naoberhoeve.nl of bel 0528-251121.

EnsemblePEP

Reacties