Slotfeest Afvalrace, kom en feest mee!

Foto: M.S. Boonstra

Afvalrace De Wolden sluit af met Eindfeest op 9 juli

Het zal menigeen niet ontgaan zijn dat er een aantal inwoners van De Wolden al maanden hard aan het trainen is bij Fysiotherapie- en fitnesscentrum Schreuder en bij Personal Trainer Rémon Ernst binnen het kader van de Afvalrace De Wolden.

DSCF6136

Al maanden leven we, onder andere  via de blogs van Melissa en José, mee met de inwoners van  De Wolden die in het Fitnesscentrum van Suzan en Reinier Schreuder en bij Personal Trainer Rémon Ernst de kilo’s er af trainen. Daarnaast werden er geregeld leuke extra activiteiten ingelast zoals wandel- en fietstochten, samen steppen in Ansen, boogschieten bij Fitnesscentrum Schreuder, bootcamps, een les streetdance, kortom: gezellig samen bewegen en plezier hebben!

13427909_592562274245390_7124347527366022397_n

De Afvalrace De Wolden doet qua opzet wel een beetje denken aan tv-programma’s als “Obese” en heeft dus uiteraard ook een slotavond waarop de door de deelnemers behaalde resultaten getoond en gevierd worden.  Deze feestelijke avond vindt plaats op 9 juli in De Poort in Ruinen. Voorafgaand aan de feestavond wordt er op zaterdagochtend een leuke Afvalrace met afvalbakken en water gehouden op de Brink van Ruinen  vanaf 10 uur.

’s middags worden de deelnemers, zoals dat bij een eindfeest hoort, mooi gekapt en in de kleren gestoken door lokale ondernemers. In dit geval verlenen onder andere kapsalon Hair Fashion en schoonheidsspecialste Bettie Hummel medewerking en Boetiek De Smederije.

DSC_2616 (Large)

Vanaf 19.30 zijn alle belangstellenden welkom in De Poort om met de deelnemers en hun vrienden en familie het slot van de Afvalrace en het begin van een nieuw leven te vieren. De deelnemers gaan de “catwalk” op en we kijken even terug naar de maanden training die ze achter de rug hebben, maar ook vooruit. Iedereen wordt in het zonnetje gezet en voor de afvallers die de meeste kilo’s, of centimeters kwijt zijn of er om een andere reden uitspringen, is er een extra verrassing!!  Kom ook kijken hoe uw medebewoners van De Wolden  het er van af hebben gebracht de afgelopen weken: hoeveel zijn ze afgevallen en hoe  hebben ze dat gedaan? Alle deelnemers hebben 6 maanden lang keihard gewerkt aan een fitter en gezonder lichaam, uw applaus hebben ze daardoor zeker verdiend, dus kom zaterdagavond om 19:30 naar De Poort en geef ze dat applaus!

 

_DSC1351 (Large)

Reacties