Een dansende blog van afvalracer José

Foto: MJ Jonkers

Dance dance dance

DSCF7997 (Large)     DSCF7985  DSCF7991 (Large)

Vorige week dinsdag was het zover : er stond een lesje streetdance op het programma ! De les werd gegeven door niemand minder dan Aismee  de Beer! Voor degenen onder ons die dat niks zegt: ze geeft streetdance bij DOS, de gymvereniging van Zuidwolde. Maar ze is ook heel even een heuse BN-er geweest omdat ze in het televisie programma Dance dance dance de Timor Thuis Challenge heeft gewonnen! The one and only Timor Steffens heeft haar verkozen tot beste danseres die een filmpje had opgestuurd! Nou en…dansen kan ze!!!

DSCF7996

Nu wij nog….

Een handje vol afvallers meldden zich die bewuste avond bij de gymzaal in Zuidwolde. Gelukkig waren er ook wat introducees mee anders was het wel een kale bedoeling in die gymzaal. En daar was ze: Aismee…. Een pittige jongedame zonder enig ontzag voor, nog iets te zware, veertigplussers!! Op de klanken van Justin Timberlake gingen we voortvarend van start!

DSCF7988

Pffff… die Aismee weet van aanpakken. Niks niet lekker makkelijk houden, aanpassen aan de doelgroep,neeeeeeee Aismee ging ervoor. Nou ja, dus wij ook!

DSCF7972

We begonnen nog heel overzichtelijk met een paar aansluitpasjes. Dit werd steeds aangevuld met andere pasjes en sprongetjes. Uiteindelijk werd het een grote brei van pasjes! Grappig is dat iedereen het begin nog weet!

DSCF7964  DSCF7961

Ik vond het heel erg leuk om te doen! Het was pittig qua onthouden van de pasjes maar ook uithoudingsvermogen! Maar het was zeker een leuke ervaring. Tot slot kwam er uit de groep een vraag of ze zelf even een stukje voor ons wou dansen. Dat heeft ze gedaan en wij werden er stil van! Wat kan die meid dansen!!

 

Nogmaals Aismee bedankt voor deze leuke ervaring.

Dance groeten van José

Reacties