Fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids

Foto: Michel Sander Boonstra

Doe mee met de fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids

gemgids

In december 2016 verschijnt de nieuwe gemeentegids van gemeente De Wolden. De gemeente wil deze gids niet alleen voor inwoners, maar ook mét inwoners maken. Daarom daagt De Wolden amateur- en hobbyfotografen uit om hun beste foto in te sturen. De mooiste foto’s krijgen een plekje in de gemeentegids en de allermooiste foto krijgt een eervolle plaats op de voorkant.

DSCF0437
Burgemeester Roger de Groot: “De Wolden is een prachtige gemeente met unieke en inspirerende locaties, sfeervolle evenementen en herkenbaar Woldense objecten. Er is zoveel te zien en te doen in de gemeente, een mooie uitdaging voor amateur- en hobbyfotografen om dit op beeld vast te leggen.”

Jury

Een jury bepaalt de winnaar van de wedstrijd. Ze beoordelen de ingestuurde foto’s op originaliteit, kwaliteit, creativiteit en aantrekkelijkheid. De jury bestaat uit burgemeester Roger de Groot, wethouder Mirjam Pauwels die cultuur in haar portefeuille heeft en een medewerker van taakveld communicatie.

DSCF0439

Hoe aanleveren

· Wie mee doet, mailt het materiaal naar [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en adresgegevens. Maximaal twee foto’s per inzending.
· Inzendingen moeten voor maandag 1 augustus 2016 binnen zijn en met vermelding van wat er gefotografeerd is, en waar en wanneer de foto is genomen.
· De fotobestanden hebben een minimum van 3,7 Megapixel (2352 x1568 px).
· De bestanden hebben het formaat JPEG, GIF of PNG.
Alle ingezonden foto’s worden gepubliceerd op de sociale media van de gemeente (met name op Facebook). Inzenders van gepubliceerde foto’s in de gemeentegids ontvangen daarover persoonlijk bericht.

Gebruikersrecht

Wie een foto instuurt, geeft de gemeente toestemming om het beeldmateriaal in alle uitingen van de gemeente te publiceren. Ook worden de foto’s eigendom van de gemeente en zal er geen bronvermelding plaatsvinden bij gebruik van de foto’s.

_DSC7618

Toestemming

Fotografen die meedoen en mensen herkenbaar op de foto zetten, wordt verzocht hen
dat te melden dat het voor een fotowedstrijd is van de gemeente.

Reacties