Het einde komt inzicht, een nieuwe blog van Afvalracer José

Foto: R. Schreuder

Daar ben ik weer…

DSCF7999 (Large)

Het einde komt in zicht!! Het einde van de afvalrace. Niet het einde van het afvallen hoor! Ik zal iets minder streng voor mezelf worden…omdat de druk van het wekelijks op de weegschaal staan eraf gaat. Maar ik zal zeker zo gezond blijven eten en ik weet zeker dat ik blijf sporten. En ik weet ook zeker dat ik er nog kilo’s af wil hebben!!! Daar ga ik het komende half jaar aan werken.

DSCF7997 (Large)

Of ik blij/tevreden ben??? Qua afvallen had ik er misschien iets meer van verwacht. Vooral de laatste weken ga ik niet echt meer vooruit.

Maar als ik nog iets verder terug kijk…. Dan ben ik super trots op mijzelf. 2 jaar geleden liep ik nog met een stok! Kon ik nog geen kilometer lopen. 2 jaar geleden zat ik nog midden in de revalidatie periode. Die heeft van januari 2014 tot december 2014 geduurd. In januari 2014 ben ik aan mijn heup geopereerd  (Ganz). En eigenlijk was ik eind 2014  ook nog niet helemaal gerevalideerd. Zelfs toen ik afgelopen januari begon met trainen bij Reinier Schreuder merkte ik bij sommige oefeningen dat ik duidelijk kracht verschil heb in mijn benen. Maar hey!!! Moet je zien wat ik nu doe!!!! Ik loop hard, kan weer langere wandelingen maken, ik train met behoorlijk veel weerstand!! En ik vind bewegen weer leuk!! Dat is nog wel het belangrijkste.

DSCF7961 (Large)

Deze laatste weken gaan we naast de gebruikelijke trainingen allemaal leuke dingen doen. Afgelopen week hebben we na een training boogschieten gedaan. Voor boogschieten kan je ook terecht bij Reinier Schreuder in Ruinen. Ik vond het erg leuk om te doen. Het viel mij best wel mee hoe ik dat deed! Er kwamen in elk geval genoeg pijlen op de schietschijf terecht!! Erg leuk om dit een keer te doen!!

13427909_592562274245390_7124347527366022397_n

Ik heb veel zin in de komende week. Gaan we ook weer leuke dingen beleven! Ik denk dat ik het straks nog ga missen die afvalrace. Nog 3 weken!!

Met trotse groeten,

José

DSCF7939

 

Reacties