CH Zuidwolde: concours Ponyclub Zuidwolde en L.R.Ceres

Foto: CH De WOlden

Paardensport & gemeente De Wolden, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

download

Eén van de hippische evenementen in De Wolden is het jaarlijks terugkerende concours ” CH ZUIDWOLDE”. Ponyclub Zuidwolde en L.R.Ceres organiseren samen van 24 t/m 26 juni a.s. weer het  gezellige en mooie spring- en dressuurconcours op het terrein aan de Linieweg te Zuidwolde.

Dit concours wordt sinds een groot aantal jaren met veel enthousiasme door beide verenigingen georganiseerd. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren heeft dit concours elk jaar weer een uitstekend deelnemersveld.

Vrijdagmorgen start het concours met de springpaarden in de klassen  M, L en B. Aansluitend zal  er een voorselectiewedstrijd voor 4- en 5-jarige paarden worden verreden, dit is een onderdeel van de “Wolden Cup”.

download

Zaterdagochtend staat in het teken van de ponyruiters; zowel springen als dressuur in alle klassen, ’s middags wordt  de klasse B en L springen en B en L1 dressuur verreden voor de paarden.

Vanaf 19.00 u start de receptie van LR Ceres, deze vereniging bestaat 70 jaar. Dit is een feest voor leden, oud-leden en genodigden.

Zondag M, Z, ZZ  springen en  de dressuur in de klasse L, M, Z , ZZ-licht voor paarden. Als afsluiting van CH Zuidwolde zal de eerste wedstijd voor de Morrenhof Jansen Cup, een 1.40 rubriek voor paarden, worden verreden

Hippisch Culinair De Wolden op 25 en 26 juni.

Om dit concours zowel hippisch als culinair een bredere en unieke uitstraling te geven wordt voor het 2e jaar “Hippisch Culinair De Wolden” georganiseerd, in navolging van het grote succes vorig jaar. Ondernemers uit De Wolden presenteren hier in de ambiance van het concours hun culinaire hoogstandjes.

Flyer-CH-Zuidwolde-2016-afb

Reacties