Afvalracers krijgen streetdance-les van Aismée de Beer

Foto: MJ Jonkers

Aismée de Beer, winnares van de ThuisChallenge van Dance Dance Dance, hoefde niet lang na te denken: natúúrlijk wilde zij de “afvalracers” een les streetdance geven!

DSCF7928 (Large)

Aismée geeft normaal gesproken streetdance-lessen bij gymanastiekverenigng DOS in Zuidwolde, maar voor één keer wilde ze wel een pittig lesje voorbereiden voor de deelnemers aan de afvalrace, die ook nog een introducée mochten meenemen.

DSCF7961 (Large)

De les begon met een rustige warming-up, maar al snel volgde het echte werk en stukje voor stukje werd een echte streetdance ingestudeerd.

1

Voor sommigen was het even wennen, maar zodra de muziek erbij aan ging was er geen houden meer aan, iedereen ging los op de beat en Aismée danste onvermoeibaar alles voor. De streetdancegroepen van DOS zullen ongetwijfeld gaan groeien want dit smaakte duidelijk naar meer.

DSCF7997 (Large)

De groepen van de beide personal trainers Rémon Ernst en Reinier Schreuder gaan hun laatste weken in.

DSCF7991 (Large)

Op 9 juli wordt in de Poort in Ruinen de afsluitende feestavond gehouden (toegang gratis, start 19:30, ’s morgens om 10 uur nog 1 sportief evenement op de Brink).

DSCF7964 (Large)

Tot die tijd willen ze allemaal nog even een paar kilo er af trainen, zo vertelden ze. Al valt dat soms niet mee. Vakanties, drukte op het werk, het moet allemaal  maar wel gecombineerd kunnen worden met veel en vaak sporten. Maar ze zetten door. Een kleine terugval zo af en toe hoort er gewoon bij en ze  bikkelen meteen weer verder. Want ze willen stralen straks op die catwalk in de Poort!

DSCF7932 (Large)

Afgelopen week hebben de afvalracers bij Reinier Schreuder een keer kunnen boogschieten, en de komende welken gaan de deelnemers nog steppen, bootcampen, wandelen en natuurlijk hun gewone trainingen en “huiswerk” doen. Ze zien er nu al superfit uit, dat belooft wat voor de slotavond!

DSC_2585

 

Reacties