Amazing Meezing

Foto: amazing

Morgen mag er in Ruinen weer meegezongen worden. Een groot aantal koren staat morgen klaar om op Amazing Meezing Ruinen te zingen en te laten zingen.

Alle  deelnemende koren zullen een optreden van 20 minuten ten gehore brengen. Ook zal in de Mariakerk van Ruinen worden gezongen.

Tijdens de wisseling van koren zullen er bekende nummers klinken, waarbij natuurlijk net als ieder jaar uit volle borst kan worden meegezongen. Ook na 20.00 uur kan  er middels karaoke worden meegezongen met een groot aantal aan bekende nummers en aansluitend is om 21.00 de prijsuitreiking van het leukste en gezelligste koor van het festival. Dit alles zal worden beoordeeld door een vakkundige jury. Uiteraard zullen er op de Brink horecastands aanwezig zijn om te zorgen voor de inwendige mens.

Na de prijsuitreiking wordt een gezellige afterparty verzorgd door de spetterende band Traffic Jam. Zij spelen nummers van o.a. Queen, The Police, Supertramp, Pink Floyd, Keane, Blöf, De Dijk, dus: weer fantastische gelegennheid om lekker te zingen!

images

Reacties