Jubileumweekend vol feestelijkheden in Oosteinde

Foto: Petra Nieuwenhuis

Over enkele weken organiseert Buurtvereniging Oosteinde voor de 65e keer het zomerfeest in Oosteinde.

Van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni is er een afwisselend programma met voor elk wat wils. De vrijdag staat overdag in het teken van de schoolkinderen met ’s ochtends een sprookjesspeurtocht voor de onderbouw en diverse sportieve uitdagingen voor de bovenbouw. ’s Middag kunnen de kinderen hun talent laten zien tijdens de kinderplaybackshow. Op vrijdagavond zal Jos Claus het publiek vermaken met een hypnoseshow, wat naar verwachting veel hilariteit met zich mee zal brengen. De avond wordt afgesloten met Feest DJ Roelof die bewezen heeft er een grandioos feest van te kunnen maken.

BV Oosteinde (1)

Traditiegetrouw start de zaterdagochtend met een feestelijke optocht van versierde wagens en personen. Na de prijsuitreiking is er muziek in de tent m.m.v. Willem Spans.

De zaterdagavond begint met touwtrekken als onderdeel van de zeskamp. Daarna gaat het dak eraf met Vangrail! In 2015 won deze band de award “Populairste Band van Nederland”. De ingrediënten zijn simpel; de mooiste en bekendste covers gestoken in de welbekende Vangrail-jas. Het bestuur is blij dat het deze band heeft weten vast te leggen en verwacht een volle tent.

Zondagmiddag begint met de zeskamp. Na dit sportieve gebeuren wordt het feest afgesloten met DJ Paul Smid. Deze DJ uit Ruinerwold staat garant voor een gezellig en swingend spektakel! Gedurende het hele feest is er kermis.

 

 

 

Reacties