3x goud en 2x zilver voor de twirlsters van Crescendo

Foto: M. Benjamins

Cresecendo in Ruinen heeft een twirl-team dat opvallend goed bezig is. Vorige week 3 x goud en 2 x zilver in Haren en 25 juni mogen ze hun eer verdedigen op de volgende wedstijd in Dokkum

Marissa Benjamins, twirl-instructrice van Cresecendo, vertelt dat de wedstrijd in Haren voor een aantal leden van het twirl-team extra spannend was. “Voor de jongste drie leden was dit de allereerste keer dat zij samen met hun team een show lieten zien. Extra spannend dus voor hen, maar ondanks de zenuwen hebben zij het supergoed gedaan. Thet thema van de show was “jungle” en ze wisten een mooie tweede plaats te behalen.  Ook voor een aantal andere leden was het een bijzonder spannende wedstrijd, omdat zij voor het eerst met hun  nieuwe solo-routines op wedstrijd gingen. In het onderdeel solodance-twirl behaalde Inez een hele mooie eerste plek. Zij liet 16 tegenstanders achter zich en dat betekende goud voor Inez. Echt een superprestatie!”

13335411_719162001519565_505160651_n

Cresecendo heeft ook nog een “C-ensemble” en een “A-ensemble” en ook die twee teams presteerden geweldig goed en mochten allebei de gouden medaille in ontvangst nemen. Bij het onderdeel duodance-twirl behaalden de zusjes Lianne en Mariëlle Vriend een hele knappe tweede plaats.

Marissa Benjamins steekt haar blijdschap niet onder stoelen of banken. “Ja natuurlijk, ik ben superblij met de geweldige prestaties van deze toppers!” straalt ze.
Zaterdag 25 juni staat de volgende wedstrijd voor de meiden gepland in Dokkum.Benjamins2

Reacties