Afvalracer Melissa: niet alleen mijn lichaam is veranderd

Foto: MJ Jonkers

Hey allemaal,

Normaal gesproken schrijf ik mijn blog thuis op de bank… Nu maar eens een keertje vanuit de trein haha. Ben onderweg naar mijn vriend in Delfzijl. Jeetje wat klinkt dat gek, maar ook goed… Mijn vriend… Voor de afvalrace durfde ik eigenlijk nooit een relatie aan te gaan, omdat ik niet gekwetst wilde worden. Ik duwde de mensen bij me weg. Ben zo blij dat ik die stap nu wel heb durven nemen en dat hij daarop heeft gewacht.

DSCF6886

Ik krijg vaak van mensen te horen dat ik zo veranderd ben. Niet iedereen vind de manier waarop ik veranderd ben leuk. Ik ben niet meer de Melissa die alles maar laat gebeuren en zich alles laat zeggen. Ik kom nu voor mezelf op en dat vindt niet iedereen leuk. Ik sta nu al zo anders in het leven, maar natuurlijk kan ik nog veel leren.

image1

De afgelopen twee weken waren erg hectisch, daardoor maar weinig oefeningen gedaan, niet zo goed bezig geweest met eten en ja dat zie je terug in je gewicht. Bijna niet afgevallen. Eigen schuld dikke bult! Ik weet inmiddels heel goed wat ik moet doen dus ik kan niemand anders dan mezelf de schuld geven.

DSCF6746

Afgelopen week al mijn opdrachten van de proeve van bekwaamheid afgerond en dat voelt me toch fijn! Heerlijk! Rust!! Ik ben gewoon altijd zo aan het stressen voor zulke dingen. Maandag 6 juni a.s. heb ik mijn eindgesprek. Goed leermoment voor mij…. NIET STRESSEN!

DSCF6791

Komende weken ga ik nog even knallen om mijn doel te bereiken en dat doel ga ik bereiken!

 

Tot de volgende keer.

 

X Melissa

image1 (1)

Reacties