Stationloop Ommen mooie strijd bij de mannen

De stationloop,  die van het Station in Ommen, via de bossen en door de molen  van Vilsteren naar het station in Dalfsen gaat, werd een mooie strijd bij de mannen.

Tot 12 kilometer was het stuivertje wisselen bij de mannen, tot Mostafa Channi  (Marokko) met een paar meter voorsprong het zandpad af kwam. HAC’63 atleet Erwin Akkerman uit Meppel liep op dat moment  nog samen met Erik Driesen (Vollenhove) op een gedeelde 2e plek. Echter in de laatste kilometers , moest hij Driesen en uiteindelijk ook Henk Smalbrugge (Hasselt) voor zich laten.  Naast een 4e plaats overall, leverde het hem een mooie 3e plek in de categorie 35+ op.

Lamko Hulzebos, de dag ervoor met een zilveren medaille terug gekeerd van het EK atletiek in Portugal, werd  in deze wedstrijd 1e bij de Masters 45+. De strijd van Aard van der Vinne werd beloond met de 5e prijs in deze categorie.  Johan Hulzebos (Zuidwolde) en Harmen de Vries (Balkbrug) bleven net buiten de prijzen.

Meppel

Tijdens de 3e avonde van de Trimloopvierdaagse in Meppel was er winst op de 10 kilometer voor Martin Luteijn uit Zuidwolde. Hij was de snelste in de categorie 40+ in een tijd van 40.54.

Reacties