Midzomernachtloop in het Dwingelderveld

Foto: Andre Donker

Loop mee tijdens de Midzomernachtloop in de nacht van 18 op 19 juni. In heel Nederland organiseert Natuurmonumenten nachtwandelingen in natuurgebieden, die alleen tijdens deze nacht toegankelijk zijn. In het Dwingelderveld kun je meedoen aan een wandeltocht van 6 kilometer. Start- en eindpunt van deze route is bij bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen.

Nationaal Park Veluwezoom

Dwingelderveld bij nacht

Vanuit bezoekerscentrum Dwingelderveld wandel je over kronkelende bospaden door de duisternis. Reflecterende paaltjes wijzen je de weg en voeren je langs verschillende posten waar een leuke activiteit wordt georganiseerd. De kans is groot dat je tijdens deze nachtelijke wandeling wilde dieren ontmoet, zoals uilen of vleermuizen. En speciaal voor deze nachtwandeling is Theehuys Anserdennen geopend.

Aanmelden

Zin in een spannend avontuur? Schrijf je dan in voor één van de verschillende vertrektijden. Er zijn nog plaatsen vrij om 22.00 uur, 22.30 uur, 23.00 uur en 23.30 uur. Inschrijven kan via www.natuurmonumenten.nl/midzomernacht. Daar vind je ook alle informatie over de Midzomernachtloop.

Nationaal Park Dwingelderveld

Reacties