Nieuwe blog van Melissa

Foto: M. Kuijer

Hey allemaal,

Na twee weken vakantie moest ik echt even weer wennen. Voor de afvalrace kon ik echt uitslapen tot de middag, heerlijk vond ik dat! Als ik er dan laat uit ging, ontbeet ik niet en sloeg ik dus een maaltijd over. Rémon heeft me in het begin al uitgelegd dat dit niet goed is en dat het beter is om op vaste tijden op te staan, zodat je lichaam op vaste tijden eten krijgt en hieraan kan wennen. Als ik gewoon naar stage ga heb ik een stok achter de deur en moet ik er wel vroeg uit. Dat had ik deze vakantie niet en daarom sliep ik wel eens uit, maar niet meer tot de middag haha. Dat kan ik niet eens meer. Nu heb ik mijn normale ritme weer gewoon en ik merk dat ik me daar wel beter bij voel.

  image2

Er sport maar een kleine groep afvalracers bij Rémon. We zijn met vijf vrouwen begonnen en nu zijn er nog vier. Sinds een week of drie deelt iedereen zelf in wanneer ze sporten. Het contact is dan ook niet meer zoals in het begin en dit vind ik jammer. Je kan zoveel aan elkaar hebben als het even tegen zit.

Met Petra Nieuwland heb ik wel veel contact. We appen regelmatig en rijden ook vaak samen naar Rémon. Joyce en Paula heb ik al een tijdje niet gezien en weet dus ook niet hoe het met hen gaat.

Een paar weken geleden zijn er zes vrouwen bij gekomen die ook bezig zijn met afvallen. Dit is erg leuk! Je kan nu met meer vrouwen er over praten en je steunt elkaar. Je bent er toch allemaal voor hetzelfde…. afvallen. Met elkaar gaat het toch makkelijker.

image1 (1)

Met Petra gaat het goed. Ze is al veel afgevallen en je kan het ook heel goed zien. Heb zoveel respect voor haar. Ze loopt vaak hard of gaat een paar kilometer fietsen en dan doet ze ook nog oefeningen. En dat terwijl ze een gezin met kleine kinderen heeft!

 Rémon had afgelopen dinsdag 10 mei een geweldig idee hahaha. Donderdag 19 mei a.s. 2 kg lichter dan die dinsdag. Damn, je gaat dan direct weer denken: ja hallo dat lukt toch nooit!!! Maar ja dat is dat stemmetje in je hoofd die dat zegt. Tot nu toe gaat het goed, maar het zal erom spannen…..

 Tot volgende week

 X Melissa

Reacties