Nieuw blog van Melissa

Foto: M. Kuijer

Hey allemaal,

Daar ben ik alweer. Een week is ook zo weer voorbij… Afgelopen week ben ik erg druk geweest. Donderdag een appeldag gedaan, de hele dag op zeven appels en water geleefd. Door een appeldag ontgift je je lichaam eigenlijk.

IMG_3360

Ik heb gemerkt dat het hongergevoel werkelijk waar tussen je oren zit hahaha. Wat had ik een ‘honger’ toen ik donderdagavond bij Rémon aankwam om te sporten. Ik was nog geen kwartier aan het sporten en toen had ik al nergens geen last meer van. Vanaf vrijdag ben ik weer langzaam de koolhydraten gaan opbouwen.

IMG_3334

Mijn meest bijzondere ervaring tot nu toe is toch wel dat het afvallen met de begeleiding en coaching van Rémon wel lukt!

IMG_3396

Na alle diëten en pogingen had ik de moed wel een beetje opgegeven en ik dacht misschien hoort dit gewicht wel bij mij. Ik kwam zelf nooit beneden een bepaald gewicht, maar daar ben ik nu al ver onder!

IMG_3393

Het gezonde eten gaat goed en ik beweeg/train ook. Ik merk dat ik mentaal nog wel veel kan leren… het ging de afgelopen tijd heel goed. Laatst is er alleen iets gebeurd waardoor ik weer terugviel in mijn oude gedrag (niet qua eten hoor haha).

IMG_3395 (1)

Omdat ik me kut voelde ging bijvoorbeeld dingen uitstellen en daardoor ging ik me eigenlijk alleen maar vervelender voelen, omdat ik graag dingen afwerk… klaar is klaar toch. Aankomende week ga ik proberen dit weer goed op te pakken… wordt vervolgd..

Tot volgende week

Melissa

IMG_3329

Reacties