Melissa boekt dubbel resultaat, met school en gewicht

Foto: R. Ernst

Het was even stil van mijn kant… Ik was druk met het afronden van opdrachten op school en dit nam behoorlijk wat tijd in beslag, maar ik ben bijna klaar en 31 maart a.s. krijg ik dan de proeve van bekwaamheid uitgereikt…. Spannend!!

De afgelopen twee weken gingen goed. Ik heb een tijdje stil gestaan wat het afvallen betreft, maar ik val nu weer af. Rémon heeft mij uitgelegd hoe dit komt. Toen ik aan de afvalrace begon, sportte ik helemaal niet, daarom lag de lat voor mij hoog. Nu deed ik nog hetzelfde als in het begin en daar was mijn lichaam al aan gewend, daarom moet ik de lat nu weer hoger leggen. In het begin was ik bekaf na het sporten en dit werd de afgelopen weken steeds minder haha. Dat voelt lekker maar eigenlijk kan je dan dus veel meer aan. Ik ben begonnen met hardlopen en dit wil ik gaan opbouwen.

IMG_3234

Ik heb vakantie gehad en had wat andere vrije dagen van school en daarom had ik mijn klasgenoten twee weken niet gezien. Het is dan ook erg leuk om te horen dat ze goed kunnen zien dat is agevallen ben. Afgelopen week heb ik ook nieuwe kleren gekocht, al het andere werd echt te groot….. Wat is het leuk en wat voelt het goed dat ik nu al een aantal maten kleiner aan kan!

1 april a.s. gaan we wat leuks doen met de klas om het schooljaar samen af te sluiten. We zien elkaar daarna pas weer op de diploma-uitreiking op 11 juli. We gaan samen eten en dan in de stad wat drinken. Aangezien wij onderwijsassistenten zijn, gaan wij verkleed met als thema Disney. Ik wist niet zo goed wat ik aan moest doen, maar ik heb mijn galajurk van de middelbare school nog… Hier paste ik vorheen met geen mogelijkheid meer in, maar ik heb hem aangepast en…. hij past weer! Nou ja…. in de breedte hahaha qua lengte is hij mij nu veel te kort. Dinsdag breng ik hem naar iemand die daar iets aan gaat doen.

IMG_3231

De mensen die mij inspireren zijn: mijn moeder Corrie en Rémon.

Mijn moeder doet dit door met mij mee te doen qua eten, door gezonde dingen te kopen, maar zelfs als ik ’s avonds oefeningen doe, doet zij vaak met mij mee. We gaan vaak samen wandelen of op zondag zwemmen.

Rémon helpt mij mijn doelen te bereiken door de training, groepscoaching en de één op één coaching. Rémon is eerlijk… Dat komt soms hard aan, maar daar kom je wel het verste mee!  Maar hij helpt mij ook door bijvoorbeeld dit: toen ik Rémon een screenshot stuurde van de afstand die ik hardgelopen had en vroeg of dit slecht was…. Ik kreeg als antwoord: “op de bank zitten met een zak chips is slecht.” Nou, ik heb me krom gelachen!

DSCF6240

 

 

 

Reacties