Eierenverkoop voor Stichting Mont Ventoux

Foto: P. Post

Reinier, Athilde, Aaltje en Betsy gaan op 2 september de uitdaging aan om naar de top van de Mont Ventoux te fietsen voor de Stichting Mont Ventoux. Ter voorbereiding op deze zware tocht moet er natuurlijk getraind worden. Maar nog belangrijker is dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Daarom worden er op 19 en 26 maart 2016 naast bakkerij Steenbergen in Ruinen van 08.00 tot 16.00 uur eieren verkocht voor het goede doel. Tien eieren, afkomstig van goed verzorgde uitloopkippen, kosten €2,50. Van het opgehaalde geld gaat zestig procent naar het KWF. En dat geld is nog steeds hard nodig, zo vindt ook Betsy Post: “kanker is nog altijd niet de wereld uit. Daarom is het nog altijd heel erg belangrijk dat we kunnen blijven onderzoeken.”

Verder gaat veertig procent van het bedrag naar IntermeZZo, het lokale doel waarvoor wij geld ophalen. IntermeZZo is een nazorgproject in Zwolle, waar je tijdens de zware benadelingen terecht kunt. Post: “Er is altijd een luisterend oor en er wordt van alles georganiseerd. Hierdoor kun je daar ontspanning vinden in een moeilijke, zware tijd. Het is een goed doel dat we graag ondersteunen met onze actie.”

Op 2 september beklimmen de fietsers de Mont Ventoux voor de Stichting Mont Ventoux. “Dat wordt een zware tocht,” verwacht Post. “Maar we hebben wel de hele tijd in ons achterhoofd dat mensen die strijden tegen kanker het vele malen zwaarder hebben. Met onze actie hopen wij een steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte.”

Op 19 en 26 maart worden de eieren verkocht naast bakkerij Steenbergen, Westerstraat 16 in Ruinen. Tussen 08.00 en 16.00 uur herkent u de eierenverkoop aan de vlaggen van de Stichting Mont Ventoux.

DSC_3949

“Reinier, Athilde, Aaltje en Betsy zijn al druk in training voor de Mont Ventoux

Reacties