Weer een blog van afvalracer Melissa

Foto: M. Kuijer

De afgelopen week ging lekker.

Ik liep bij de internist, omdat ik altijd zo moe was. Sinds ik met de afvalrace begon, werd ik al minder moe. Zelf heb ik het idee dat dit komt, omdat ik een ander eetpatroon heb en iedere dag beweeg en oefeningen doe. Toch heb ik alle onderzoeken bij de internist afgerond en afgelopen woensdag heb ik de uitslag gekregen en deze was helemaal goed. Ik ben hier erg blij mee, maar daaruit blijkt dus wel weer hoe ongezond ik leefde!

Ik kan nu al weer in broeken die te klein waren en mensen om mij heen zeggen ook dat ze dat ze kunnen zien dat ik afgevallen ben.

Van Rémon hebben we de opdracht gekregen om ’s morgens ook oefeningen te doen. Dit doe ik trouw iedere morgen. Afgelopen dinsdag ben ik tot 2 uur ’s nachts voor school bezig geweest en daarom heb ik woensdagmorgen geen oefeningen gedaan. Ik voelde me daar heel erg schuldig over tegenover mijzelf, daarom heb ik woensdagavond een half uur oefeningen gedaan.

Mijn familie gaat er heel goed mee om en mijn moeder doet zelfs qua eten met mij mee. Op zondag ga ik vaak met mijn moeder zwemmen of een eind wandelen. Afgelopen donderdag heb ik met twee klasgenoten oefeningen gedaan in de klas, dit was wel erg grappig. En dit is mijn kleine personal trainer als ik thuis mijn buikspieroefeningen aan het doen ben 🙂

Foto

Reacties