Foto: I. Mascini

Vanaf 27 februari a.s. opent De Drentse Koe weer het zomerseizoen en is de Speel- en Ijsboerderij weer op alle dagen open van 10 – 18 uur. Dus ook op alle dagen in de voorjaarsvakantie van regio Noord.

Heb je zin in extra vertier in de vakantie ga  dan op vrijdag 4 maart bij de Drentse Koe spelen. Die is dan tot maar liefst 21 uur geopend.

EyeFoMe-198

Pannavoetbal toernooi in Glow in the Dark! – vrijdag 4 maart 2016 

Er wordt een spectaculair Pannavoetbal toernooi georganiseerd in onze Glow-in-the-Dark benedenverdieping. Inschrijven vanaf 17.30 uur in groepjes van twee.Kinderen worden ingedeeld naar leeftijd. Deelname vanaf groep 3 t/m 2e klas voortgezet onderwijs. Zorg voor felle/witte kleding (ivm black light) en schone sportschoenen voor binnengebruik!

EyeFoMe-200

Discospelen in de speelschuur – vrijdag 4 maart 2106 

Vanaf 18:00 uur is er ook een gezellige kinderdisco in de Speelmanege. Naast lekker dansen kan er ook natuurlijk ook volop gespeeld worden.

Het Pannavoetbaltoern  ooi en het Discospelen wordt mede georganiseerd en gecoördineerd door onze partner MultieBuldtie en medewerking van Jeugdsoos De Miete uit Ruinerwold.

EyeFoMe-1

Op 4 maart 2016 gelden de reguliere toegangsprijzen. Na 17.30u is er gratis Ranja en 1 Drents-Koe ijsje per kind. Ouders hebben gratis toegang om hun kinderen aan te moedigen.

Reacties