Corona of niet, Amslod Drentse Fiets4Daagse gaat morgen van start

Drentse Fiets4Daagse
Drentse Fiets4Daagse
Foto:

Meppel – De Amslod Drentse Fiets4daagse kan gewoon doorgaan en start morgen onder andere in Meppel en Diever. Van dinsdag tot en met vrijdag fietsen duizenden liefhebbers door Drenthe, aanmelden kan nog steeds.

Het fietsfestijn van Drenthe dat prachtige routes verspreidt over de gehele provincie kent, telt  maar liefst zeven startplaatsen en verschillende routes van 30, 40 en 60 kilometer. Ook zijn er weer kidsroutes en een Roll-on route. Enkele dagen meefietsen kan ook.

De startplaatsen zijn er klaar voor en kijken er naar uit om hun fietsers weer te mogen ontvangen.  Nu de datum dichterbij komt, neemt het aantal dagelijkse inschrijvingen toe. Samen lekker fietsen door de prachtige wisselende natuurgebieden vanuit Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel, Norg of Westerbork. Door schilderachtige brinkdorpen en mooie steden met gastvrije horeca en ondernemers die voor een vriendelijk ontvangst zorgen. Vier dagen lang ontdekken wat dé fietsprovincie van Nederland allemaal voor moois te bieden heeft. Drenthe heeft vooral de ruimte zodat je ook in de huidige omstandigheden voldoende afstand kunt bewaren tot je mede-fietsers.

Starten in tijdsblokken

Rekening houdend met de huidige RIVM-maatregelen en in het belang van de gezondheid van onze deelnemers en alle vrijwilligers die dit jaarlijkse fietsevenement mogelijk maken zijn er een aantal aanpassingen gedaan.

Dit jaar starten de deelnemers in tijdsblokken. Hiermee wordt spreiding gerealiseerd bij het vertrek van de deelnemers. Er kan alleen online ingeschreven worden. Inschrijven ter plaatse is niet mogelijk. Vier dagen fietsen betekent vier dagen starten vanuit dezelfde startplaats, met iedere dag een andere route.

Beleving op zich

De fiets4daagse zelf is natuurlijk al een beleving op zich. Onderweg hoef je dit jaar niet te stempelen en kunnen de deelnemers volop genieten van de natuur, de mooie dorpen en de steden, de bezienswaardigheden en de gastvrijheid bij de diverse horecaondernemers. Het doel is uiteraard onze fietsers optimaal te laten genieten. Samen met jouw partner, buurvrouw of buurman of met jouw kleinkind. Dit alles maakt de Amslod Drentse Fiets4Daagse een belevenis waar je nog lang over na zult praten.

Kijk op www.fiets4daagse.nl voor alle informatie. Hier kun je je ook inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen