Verkiezingsdebat in De Nieuwe Kolk in Assen

Verkiezingstijd
Verkiezingstijd
Foto: Artizzl Media

Assen – Zorgbelang Drenthe, CMO Stamm, Stichting Kunst & Cultuur en DNK houden woensdag 6 maart in samenwerking met het Dagblad van het Noorden een verkiezingsdebat. De lijsttrekkers gaan in debat over sociaal culturele onderwerpen met “Drenthe, toon ambitie” als overkoepelend thema.

De verkiezingen voor de Provinciale Staten komen er aan. Op 20 maart mogen we weer naar de stembus om onze stem te geven aan de volksvertegenwoordigers in de provincie. Het is dus een goed moment om de verschillende standpunten van de politieke partijen naast elkaar te zetten. Op woensdag 6 maart organiseren Zorgbelang Drenthe, CMO Stamm, Stichting Kunst & Cultuur en DNK daarom in samenwerking met het Dagblad van het Noorden een verkiezingsdebat.

De lijsttrekkers gaan in debat over sociaal culturele onderwerpen met “Drenthe, toon ambitie” als overkoepelend thema. De debatleiding is in handen van Leonie Sinnema van DvhN en Rosa Timmer van DvhN zoekt de interactie via sociale media en een live blog. Inloop is vanaf 19.30 uur, het debat start om 20.00 uur.

Meer informatie via dnk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen