Vierde Drentse Seniorendag zo goed als uitverkocht

Foto: Piratenkoor Zwarte Gat

Schoonoord – De vierde editie van de Drentse Seniorendag nieuwe stijl is zo goed als uitverkocht. In de feesttent op het terrein van het openluchtmuseum Ellert & Brammert in Schoonoord zullen a.s. woensdag 5 september vele honderden senioren uit heel Drenthe bij elkaar komen voor een geweldige dag.

Om 10.30 uur zal de commissaris van de Koning, mevrouw Jetta Klijnsma, deze mooie dag officieel openen. De aanwezigen kunnen genieten van diverse optredens; medewerking wordt o.a. verleend door Lucas en Gea, Huus van de Taol en Piratenkoor  ’t Zwarte Gat. Door circa 40 vrijwilligers wordt tussen de middag een heerlijk drie gangen diner geserveerd en de aanwezigen genieten deze dag van diverse hapjes en drankjes. Traditiegetrouw zal de dag om ca. 16.30 uur worden afgesloten met het gezamenlijk zingen van het Drents volkslied.

Degene die er nog bij wil zijn moet snel zijn, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Voor info omtrent kaarten kunt u contact opnemen met één van de winkels van MobiVit in Assen, Hoogeveen en Schoonoord óf met Egbert Jan Catering in Beilen.

 

Reacties