Meer Kunst en Cultuur in het dorpshuis, lezing in Havelte door Lourens Koomans

Foto: Scala

Havelte – Lourens Koomans geeft op 28 juni een lezing over de mogelijkheden om een kunst- en cultuuraanbod in een dorpshuis te realiseren. Een Kunst- en Cultuur Kring kan volgens Koomans een aanbod zijn dat aan het dorpshuis waarde toevoegt, vooral voor ouderen die activiteiten docht bij huis zoeken.

„In Havelte willen we daarmee gaan beginnen, maar ook voor andere dorpshuizen is dit een mogelijkheid voor functieverbreding met een tot de verbeelding sprekend en verrijkend aanbod”, laat Koomans weten. „Te denken valt aan een rijk aanbod van film, theater, concerten, vervoer en begeleiding naar tentoonstellingen, educatieve en vormende activiteiten, zoals lezingen, trainingen, workshops en cursussen. Je bent wel oud maar nog lang niet afgeschreven.”

Deze lezing in De Veldkei in Havelte geeft mogelijkheden om zelf een dergelijk aanbod te gaan realiseren. „Het legt de nadruk op hoe je de wensen en belangstelling van de doelgroep ouderen kunt onderzoeken en activeren, hoe je komt tot een geschikt aanbod tegen een reële prijs en hoe je promotie kunt inzetten om deze doelgroep te informeren.”

De lezing begint om 19.30 uur. Voor reserveren of nadere informatie: 0521-340460 of [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen