GigaGfestival in Pesse heeft programma rond

De Dikdakkers komen ook dit jaar weer.
Foto: DeWoldenNieuws

Pesse – In de feesttent aan de Reindersweg in Pesse vindt op 25 mei het 13e GigaGFestival plaats. René Karst, Lucas en Gea, OG3NE, Belinda Kinnaer, Henk Harders, De Dikdakker en Jannes treden deze avond op. Anton Geerts van De Dikdakkers neemt de presentatie voor zijn rekening.

Vanaf 18.15 uur ontvangt de Altiband uit Meppel de gasten met een vrolijke noot. Iedereen kan met deze band meezingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het feest beginnen Het feest start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

De feesttent

De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo wordt er een speciaal rolstoelenvak ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Door de jaren heen kan de organisatie rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers. „Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht”, laat de organisatie weten.

Kaartverkoop

De kaarten zijn online te bestellen via de internetsite www.gigagfestival.nl. Online zijn de kaarten € 10,- en aan de kassa € 12,-. Ook wordt de organisatie gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die een vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren

De organisatie is in handen van de Stichting Activiteiten voor Jongeren met en Beperking

Reacties

Cookieinstellingen