Dit jaar geen Wereldlichtjesdag in Oud Avereest

Wereldlichtjesdag.
Foto: Eigen foto

Oud-Avereest – De organisatie van Wereldlichtjesdag Avereest heeft vanwege de maatregelen ten aanzien van het coronavirus besloten op zondag 13 december geen bijeenkomst te houden in de Reestkerk te Oud Avereest. „Volgend jaar hopen we onder betere omstandigheden elkaar weer te ontmoeten. Dit jaar is er de mogelijkheid om thuis Wereldlichtjesdag mee te beleven via een livestream vanuit Apeldoorn. Ook kunnen lotgenoten een hart ter nagedachtenis aan hun kind in een speciale boom laten hangen”, laat de organisatie weten.

De hartverwarmende livestream kan gevolgd worden via www.uitvaartmetbeeld.nl/wereldlichtjesdag. Tijdens deze livestream, zal als vanouds de kaars worden ontstoken om 19.00 uur, worden herinneringsharten in de Wereldlichtjesdag-boom gehangen en zal er muzikale ondersteuning zijn door Mindy en Benjamin. Ook al is er geen fysieke nabijheid mogelijk om te delen met velen, de livestream zal hartverwarmend en verbindend zijn.

Uitprinten

Iedereen die betrokken wil zijn en een kind wil gedenken kan een herinneringshart uitprinten via www.wereldlichtjesdag.nl en beschrijven met een persoonlijke gedachte of herinnering. Wanneer u het opstuurt naar het aangegeven adres zorgt de organisatie dat het hart een plekje krijgt in de Wereldlichtjesdag-boom in park Berg en Bos te Apeldoorn waar deze harten tot na de Kerst blijven hangen, zodat iedereen een kans heeft om het te gaan bekijken.

En er kan via www.wenskaarsje.nl kan ook dit jaar digitaal weer een kaarsje worden aangestoken.

Reacties