De Wheem zoekt vrijwilligers voor het kinder-activiteitenteam

Centrum en Reestkerk.
Centrum en Reestkerk.
Foto: David de Graaf

Oud-Avereest – Nu het voorjaar aanbreekt is bezoekerscentrum De Wheem van Landschap Overijssel in Balkbrug weer vaker geopend. Reden om het team van vrijwillige gastheren en gastvrouwen uit te breiden. ‘Lijkt het jou leuk om bezoekers te ontvangen bij ons bezoekerscentrum in het Reestdal, koffie en thee te schenken en mensen wegwijs te maken over de verschillende mogelijkheden in het Reestdal meldt je dan aan als nieuwe vrijwilliger van De Wheem. Ook zijn we opzoek naar extra vrijwilligers voor het kinderteam. Vind jij het leuk om samen met de andere vrijwilligers natuuractiviteiten voor kinderen in de basisschool leeftijd te organiseren dan ben je bij De Wheem aan het juiste adres’, aldus het team.

Ambassadeurs

Bezoekerscentrum De Wheem, gevestigd in een monumentale boerderij in Oud Avereest, is elke zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf mei komt hier de zaterdagmiddag bij. Onze vrijwilligers, bestaande uit een team van ongeveer 35 enthousiaste ‘ambassadeurs’,  verwelkomen je graag in de gezellige Gelagkamer om te genieten van de expositie en een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk. En heb je de overheerlijke Reestdalkoek van onze vrijwilliger Willy Moes al eens geproefd? Mag je niet missen! De kids kunnen zich vermaken op de deel: spelen in de kinderhoek of de informatieve Dassenburcht bezoeken. Eens per maand is er een speciale kinder-activiteitenmiddag. Ook starten er bij De Wheem verschillende mooie wandelroutes door het Reestdal; het kan allemaal!

Aanmelden

Heb jij zin om als vrijwilliger bij bezoekerscentrum De Wheem aan de slag te gaan stuur dan een mail naar [email protected] Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we vervolgens de mogelijkheden en je wensen en als deze aansluiten bij de behoeften vanuit De Wheem en Landschap Overijssel dan hopen we je snel bij ons vrijwilligersteam aan te laten sluiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen