SP Politiek Café met Sandra Beckerman

Gemeentehuis
Foto: Artizzl Media

Hoogeveen – De SP Drenthe houdt zaterdagavond een politiek café in de foyer van de Vredehorst in Hoogeveen. Actuele kwesties komen daarbij aan bod. De SP vindt dat de energievoorziening zo snel mogelijk van fossiel af moet. Maar dan wel op een manier dat de grote vervuilers daarop aangesproken worden en huishoudens niet hoeven te bloeden.

Kamerlid Sandra Beckerman is aanwezig om vragen over dit onderwerp te beantwoorden. Ook komt de ziekenhuiszorg aan bod en de komende acties voor het behoud van een volwaardig Bethesda en Refaja.

De afgelopen jaren hebben veel inwoners van Drenthe keer op keer de politiek gevraagd de kant van goede voorzieningen voor iedereen te kiezen. Op 20 maart is het andersom. Partijen vragen dan uw stem. Iedere partij begint met nul zetels. Het woord is nu aan de kiezer. Ook dat komt aan de orde.

Stadscentrum

Op zaterdag 2 maart is de SP in het stadscentrum van Hoogeveen aanwezig. Onder meer met de petitie om de energielasten te verlagen. Per 1 januari is de energierekening voor huishoudens flink gestegen. Gemiddeld met 334 euro volgens het CBS. Intussen worden grote vervuilers als Shell door Rutte gematst. Shell maakte afgelopen jaar ruim 18 miljard winst en betaalde in Nederland amper belasting. Deze onrechtvaardige situatie wil de SP omkeren. De energierekening kan omlaag als grote vervuilers als Shell gewoon eerlijk belasting betaalt.

De SP nodigt naast leden ook belangstellenden uit aanwezig te zijn. Vredehorst, Zuidwoldigerweg, aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur.

Reacties

article
22802
SP Politiek Café met Sandra Beckerman
Hoogeveen – De SP Drenthe houdt zaterdagavond een politiek café in de foyer van de
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws-uit-de-omliggende-gemeenten-rond-de-wolden/22802/sp-politiek-cafe-met-sandra-beckerman/
2019-02-26T09:39:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2018/08/29162749/pn07032018-Verkiezingen-gemeenteraad.jpg
de vredehorst, hoogeveen, sp
Regio De Wolden