Meedoen aan recreatieve Poker Series in Zwolle

Pokeren in Zwolle.
Foto: Eigen foto

Zwolle – Pokerliefhebbers kunnen zondag 24 februari terecht bij Urbana in Zwolle. Daar kam meegedaan worden aan de Pokeren.nl Poker Series. Het toernooi begint om 17.00 uur en duurt naar verwachting tot ongeveer 22.00 uur. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

Vijf uurtjes

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer vijf uurtjes. Het toernooi van zondag 24 februari wordt gehouden in de grote zaal van Urbana Zwolle. De Poker Series was hier vorige seizoenen meerdere keren te gast. Aan de toernooien van seizoen 4 hebben ruim 5.000 spelers meegedaan. Gemiddeld deden er 100 spelers per voorronde mee.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

Via de Evenementenpagina op Facebook kunnen belangstellenden vast aangeven of ze interesse hebben om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl.

Toernooipagina – http://www.pokeren.nl/pokertoernooien/zwolle/
Evenementenpagina – http://www.facebook.com/events/536823990169259/

Filmpje: https://www.pokeren.nl/poker-videos/poker-series/

Reacties