Foodtruck Festival in IJhorst

Foto:

IJhorst – Iedereen is dinsdag 14 augustus van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom op het Foodtruck Festival in IJhorst. Familiecamping de Vossenburcht aan de Bezoensweg 5 nodigt jong en oud, die van lekker eten houdt, uit voor deze feestelijke middag. Voor de kinderen zal er genoeg vermaak zijn, er is live muziek op het plein en de entree is gratis.

De deelnemende foodtrucks bieden een gevarieerd menu aan van ambachtelijke frieten tot versbelegde wraps, vlees van de grill tot aan zoete taartjes en schepijs. Zanger, gitarist en entertainer Stephan Barneveld zal de middag muzikaal omlijsten en kinderen kunnen door het recreatieteam worden geschminkt. Verder is er voor de kinderen een springkussen, een speeltuin en een zwembad aanwezig waar ze lekker kunnen spelen.

Facebook

De foodtrucks die op dit festival zullen staan zijn: Lumberjack shack, Formidable crepes, Theetantes, Opoe’s erfenis, ViesGoed, TotalMore Partyservice, PP Mangerie, Annekookt4u, Loan Ho en Lum. Houd de facebookpagina van de camping (www.facebook.com/vossenburcht) in de gaten voor de laatste updates voor dit festival!

Reacties