Gave optocht de Rieverst met 19 wagens

IJhorst – Op het grasveld tegenover Het Vergulde Ros in Halfweg was het zaterdagmorgen een drukte van jewelste: negentien wagens uit de Rieverst stonden klaar om door de jury beoordeeld te worden.

Er was weer veel te zien, zoals wagens die de afgelopen weken her en der in de regio al hun opwachting maakten en in IJhorst alleen een andere bemanning kreeg. Er waren zoemende bijtjes van de Iekmulder, Tour du Boer met een groep vrienden die over het land uitgewaaierd zijn om te studeren. Tweemaal Flower Power en natuurlijk de groene giertank, die omgebouwd is tot jacuzzi.

Hekspeditie

Behalve een wagen met als thema de WC, was er de Rieverster Airport met uitdagende stewardessen, een bakkerswagen met typetjes die niet kunnen bakken en zes Pink Ladies. Ook mooi: de Hekspeditie met overheerlijke enge koekjes. Van de wifi’s naar het kwartet dat de finish van de Nijmeegse Vierdaagse zoekt, allemaal lid van de Rosé Club.

De organisatie, de Oranjevereniging IJhorst-Lankhorst, was uitermate tevreden over de goede deelname en de creativiteit van de dorpelingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen